OVER ONS

Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt met de verhuur van trouw, directie en VIP Vervoer. Ook de entertainmentindustrie behoren tot onze opdrachtgevers. Wij vervoeren VIPS in onze exclusieve Porsche Panamera, Mercedes CLS en Audi A7. Ook worden onze auto’s vaak gebruikt voor foto- en filmopnames. Ook mensen die graag een dagje VIP of trouwvervoer willen kunnen bij ons terecht. Onze chauffeurs dragen een nette pak en hebben allemaal een chauffeurspas en rij ervaring.

Alle auto’s zijn in eigen beheer, geen inhuur of doorverhuur, waardoor teleurstellingen voorkomen worden, bij ons bedrijf kiest u voor duidelijke en eerlijke afspraken, bovendien geven wij u garantie op het trouw, directie en VIP vervoer. Zodat u altijd op een ontspannen manier kunt genieten van uw huwelijksdag. Wij verzorgen trouwvervoer door heel Nederland en de Benelux.

Wilt u zich laten vervoeren voor evenementen, concerten, gala’s, trouwvervoer. Vraag vrijblijvend offerte aan. Wij maken van uw VIP trip een evenement zodat het uw gasten aan niets ontbreekt.